aquí sí que se encuentras lo que buscas en el blog

martes, 6 de enero de 2009

Neix l'Ateneu d'Aldaia a l'Horta


diumenge, 04 gener 2009

Després de mesos de feina intensa i d’un gran nombre de reunions preparatòries, neix a Aldaia (Hort) l'Ateneu com un espai a l’abast de tots els col·lectius, associacions, moviments socials i persones en general que treballen i lluiten per canviar la "nostra realitat més immediata" a través dels mitjans més propers: l’assemblearisme i la presència al carrer. L’Ateneu d’Aldaia vol esdevenir un espai físic de trobada entre persones mogudes per diferents inquietuds, ja siga des d’un plànol nacional, social, ecològic o sexual. La suma de totes les sensibilitats i la creació d’una casa comuna per totes aquestes reivindicacions és l’objectiu que es proposa aquest espai sense ànim de lucre i al marge de les institucions tant locals com nacionals.

Tot i que l’Ateneu d’Aldaia acaba de nèixer, encara queden moltes coses per fer. De moment, només hi ha posada la primera pedra d’un projecte que té com a objectiu créixer i estendre’s arreu del poble i de la comarca.

Els interessats i les interessades en participar activament en aquest espai (siga quina siga la seua aportació) poden posar-se en contacte a través de l’adreça electrònica lateneudaldaia@gmail.comAquesta adreça de correu electrònic està protegida contra els robots d’spam, necessites activar Javascript per veure-la o passant-se directament pel local. L'Ateneu d’Aldaia es troba situat al carrer Adolf Sáez d’aquesta localitat de l’Horta, al número 21

Trobat en Libertat.cat

No hay comentarios: